UNA VISITA MOLT ESPECIAL

EL DIVENDRES VAM REBRE UNA VISITA MOLT ESPECIAL. EN LEO TELLO I EL SEU PARE ENS VAN PORTAR UNA ESTONETA UNA GATETA A LA CLASSE! AQUESTA ÉS DEL GERMÀ DEL PAPÀ D’EN LEO I PER AIXÒ ELL TAMBÉ VA VENIR A L'AULA A ESTAR AMB NOSALTRES.

COM EN LEO JA ENS HAVIA AVANÇAT AQUESTA SORPRESA, VAM PODER PREPARAR-NOS UNS DIES ABANS I PARLAR SOBRE COM HAVÍEM D’ESTAR DURANT LA VISITA: TRANQUILS I CALMATS PER NO ESPANTAR LA GATETA I TENIR MOLTA CURA D’ELLA.

ENS VA SORPRENDRE MOLT, PERQUÈ NO ERA COM LA MAJORIA DELS GATS QUE CONEIXEM. NA TÀNIT, QUE AQUEST ÉS EL SEU NOM, ÉS UNA GATA DE RAÇA EGÍPCIA I LA SEVA CARACTERÍSTICA MÉS CURIOSA I QUE ENS VA CRIDAR MÉS L’ATENCIÓ ÉS QUE NO TÉ PÈL, NOMÉS UNA FINA PELUSSA, PER AIXÒ EL SEU TACTE ÉS MOLT DIFERENT. TAMBÉ TÉ LES ORELLES I ELS ULLS GRANS, UNA CUA LLARGA I PRIMA I LA PELL COM ARRUGADA. EN LEO ENS HA DEIXAT TOCAR A NA TÀNIT SUAUMENT.
ENS VA ENCANTAR AQUESTA VISITA! I HEM DE DIR QUE TANT ALUMNES COM GATETA ES VAN PORTAR MOLT BÉ! VAM ACONSEGUIR QUE NO ES POSÉS NERVIOSA.

MOLTES GRÀCIES!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EN PAU I NA MANUELA MANUALITATS GATETS

TERÀPIA CANINA

FESTA DE LA CASTANYERA