MÉS DELS GATETS

ELS ALUMNES CONTINUEN PORTANT INFORMACIÓ SOBRE ELS GATETS. 

EN LEO TELLO ENS VA PORTAR UN MURAL AMB FOTOS AMB ELS SEUS TRES GATETS QUE TÉ A CASA I ENS VA CONTAR INFORMACIÓ SOBRE ELLS I TAMBÉ ENS VAM APRENDRE ELS SEUS NOMS: PELUSINA, NARANJINA I ZEBRINA. 

                                         

                                        

EN LEO MADRIGAL ENS VA DUR UN CONTE TITULAT: EL GATO GASTÓN QUE ELL MATEIX ENS VA CONTAR PERQUÈ GAIREBÉ EL SABIA DE MEMÒRIA! A MÉS TENIA SORPRESES PERQUÈ DE SOBTE SEMBLAVA QUE EL GAT SORTIA DEL CONTE. ENS HA AGRADAT MOLT! 

                                         

                                         

EN SULAYMAN, ENS VA PORTAR UN MATERIAL AMB EL QUAL PODREM JUGAR A CLASSE I QUE TÉ DIFERENTS PECES PER ANAR MUNTANT HISTÒRIES I ANAR TENINT CURA DELS GATETS.                             

                                          

                                         

ERIC I GALA VAN VOLER MOSTRAR-NOS UNS GATETS DE PELUIX QUE TENIEN A CASA I, AMB ELLS, CONTAR-NOS ALLÒ QUE SABEN D'AQUESTS ANIMALS. TAMBÉ, UNS DIES DESPRÉS, ENS VAN CONTAR QUE ELS DIES QUE VAN A L'ACTIVITAT EXTRAESCOLAR DE MÚSICA VEUEN UNS GATETS PEL CAMP I LI VAN FER UNA FOTO PERQUÈ POGUÉSSIM VEURE'LS.
I THIAGO ENS VA PORTAR TAMBÉ UNES IMATGES D'ELL AMB UN GATET PETIT BLANC QUE ÉS DEL SEU AVI:TOT HO ANEM COL·LOCANT AL NOSTRE RACÓ DEL PROJECTE DELS GATS I ENS ENCANTA MIRAR-LO.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ÀLBUMS DE FOTOS

DIA SOBRE RODES

PISCINA AMB SANDRA I CELIA I DIPLOMES