TALLERS

US MOSTREM ELS NOSTRES PRIMERS TALLERS!
EN ELLS, PRESENTEM DIFERENTS PROPOSTES QUE PRETENEN QUE ELS INFANTS APRENGUIN I GAUDEIXIN A PARTIR DE L’EXPLORACIÓ DE DIFERENTS MATERIALS, L’EXPERIMENTACIÓ, LA RESOLUCIÓ DE REPTES I EL TREBALL EN GRUP I POSIN EN PRÀCTICA DIFERENTS CAPACITATS.

TENIM ‘’TALLERS’’ UNA VEGADA PER SETMANA (ELS DIJOUS) I CADA UN TÉ UNA DURACIÓ DE DUES SESSIONS. AL LLARG DEL TRIMESTRE, ELS ALUMNES ANIRAN ROTANT PER DIFERENTS AULES I ESPAIS DE LA PLANTA D’INFANTIL (ENTRADA, AULA DE 4 ANYS, AULA DE 5 ANYS I AULES TALLER) PER ANAR REALITZANT-LOS.

HI HA 4 TALLERS:

1-          ENTRENEM LES MANS? (AMB NA MARGA)

2-          QUÈ DIU AQUEST CONTE? (AMB NA SANDRA)

3-          TOTS ELS EDIFICIS SON IGUALS? (AMB NA CELIA)

4-       DESCOBRIM EL MÓN A TRAVÉS DE LA LLUM? (AMB NA NEUS)


TENIM LA SORT DE PODER AJUNTAR-NOS AMB ELS ALUMNES DE LA CLASSE DE 5 ANYS, LA QUAL COSA ENS ENRIQUEIX A TOTS I CREA NOVES RELACIONS I AMISTATS.

COM ENS DIVIDIM A LA VEGADA EN 4 ESPAIS DIFERENTS, S’HAN FET GRUPS MÉS REDUÏTS AMB INFANTS DE 4 I 5 ANYS, AIXÒ TAMBÉ PERMET UNA ATENCIÓ MÉS INDIVIDUALITZADA PELS ALUMNES. EN TOTAL 11 O 12 ALUMNES PER ESPAI O PROPOSTA.

QUAN ACABEM LES SESSIONS PERTINENTS, TOTS ELS ALUMNES HAURAN GAUDIT DE TOTS ELS TALLERS, ESPAIS I MESTRES I AL SEGON TRIMESTRE EN CREAREM UNS DE NOUS.

AQUÍ TENIU ALGUNES IMATGES DE LA PRIMERA I SEGONA SESSIÓ:

TALLER DE CONSTRUCCIONS:
CREACIÓ DE MAQUETES A LA SEGONA SESSIÓ:
MÉS IMATGES DEL TALLER DE CONSTRUCCIONS:

TALLER DE CONTES
TALLER DE LA LLUM
SI FEU CLIC AL SEGÜENT ENLLAÇ, NA NEUS EXPLICA A LA SEVA ENTRADA DE BLOC COM VA ANAR LA SESSIÓ I TÉ TAMBÉ MÉS IMATGES DE LES SESSIONS:

TALLER DE GRAFOMOTRICITATMÉS IMATGES DEL TALLER DE GRAFOMOTRICITAT FENT CLIC A AQUEST ENLLAÇ:

https://photos.app.goo.gl/mgcFM7Rmb9EiGDDR8

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EN PAU I NA MANUELA MANUALITATS GATETS

TERÀPIA CANINA

FESTA DE LA CASTANYERA