COMENCEM A DESCOBRIR COSES DELS CAVALLS!

AQUESTS DIES ALGUNS ALUMNES HAN COMENÇAT A PORTAR A LA CLASSE INFORMACIÓ SOBRE ELS CAVALLS PER COMPARTIR AMB TOTS ELS COMPANYS!

ELLS SÓN ELS ESPECIALISTES!, PER AIXÒ TENEN EL SEU MOMENT PROTAGONISTA PER CONTAR-NOS TOT ALLÒ QUE SABEN I MOSTRAR-NOS ELS OBJECTES QUE PORTEN. 

PAULA TELLO VA PORTAR UN DIBUIX MOLT BONIC DE CAVALLS DINS LA SEVA QUADRA FETA D’ESCURADENTS.
.

AKANE ENS VA PORTAR UN DIBUIX D’UN CAVALL AL QUAL LI VA FER ELS CABELLS AMB LLANA VERMELLA. ENS HA CONTAT QUE A AQUESTA PART SE LI DIU ‘’CRINERA’’.

NA PAULA ROLDÁN ENS HA AJUDAT A CONTESTAR LA PREGUNTA ‘’QUÈ MENGEN’’, PORTANT-NOS EXEMPLES COM ARA: GARROVES, PALLA I HERBA, I TAMBÉ UN CAVALL DE JOGUINA.SARA, LEA I EMRAN HAN VOLGUT MOSTRAR-NOS I COMPARTIR AMB NOSALTRES LES SEVES JOGUINES DE CAVALLS I AMB ELLES HEM POGUT FIXAR-NOS EN COM SON I TOTES LES SEVES PARTS: QUE TENEN QUATRE POTES, DUES ORELLES, UNA CRINERA, UNA CUA… I MIRANDA I KEDAR ENS HAN MOSTRAT AVUI DOS DIBUIXOS  DE CAVALLS QUE HAN PINTAT A L’ESCOLA MATINERA.
MIREU COM VA AGAFANT FORMA EL NOSTRE RACÓ DEL PROJECTE:CONTINUAREM A POC A POC DESCOBRINT MÉS SOBRE AQUESTS MERAVELLOSOS ANIMALS!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ÀLBUMS DE FOTOS

PISCINA AMB SANDRA I CELIA I DIPLOMES

DIA SOBRE RODES