Centre d'Educació Infantil i Primària. Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) Tel/fax: 971344818 ceipguillemdemontgri@gmail.com
Per contactar amb la tutora: gminfantil4@gmail.com

dissabte, 27 de setembre de 2014

I TAMBÉ N'AINARA LA GERMANETA DE NA NEREA SERRA VA VISITAR-MOS AMB LA SEVA MAMÀ....MIRAU COM S'ASSEMBLA A NA NEREA I COM ENS AGRADAVA TOCAR-LA...LA SEVA MAMÀ TAMBÉ ENS VA COSETES SOBRE ELLA.
MIRAU COM LA MIRAM TOTS!!! GUAPA AINARA.... GRÀCIES PER VENIRFA UNS DIES EN DIEGO ENS VA PRESENTAR A LA SEVA NOVA GERMANETA, NA MARTINA, QUE VA NÉIXER DURANT LES VACANCES.
QUE GUAPA ÉS NA MARTINA!!!! EN DIEGO ESTAVA MOLT CONTENT!!!
LA SEVA MAMÀ ENS VA EXPLICAR ALGUNES COSETES...GRÀCIES.

AQUEST CURS HEM DECIDIT SER LA CLASSE DEL PRÍNCEPS I LES PRINCESES....
I ENS AGRADARIA QUE ENS AJUDÉSSIU A BUSCAR INFORMACIÓ SOBRE AQUEST TEMA: CONTES, DIBUIXOS,CANÇONS, PEL·LÍCULES, DISFRESSES....dimarts, 23 de setembre de 2014

BÚSTIA DE SUGGERIMENTS

La Direcció del centre informa que hem posat a la vostra disposició diferents bústies per a que ens faceu arribar els vostres suggeriments que ens ajudin a millorar la gestió general del Centre.
Us animem a participar!!!

dilluns, 22 de setembre de 2014

ASSEMBLEA

Com cada dia, comencem la jornada lectiva amb l'assemblea on ens reunim tots i realitzem una sèrie de rutines com passar llista, anotar aquells nins que no han vingut, quin temps fa...També s'aprofita per a que els nins parlin de les seves coses, expressin els seus sentiments,etc.


dijous, 11 de setembre de 2014


AQUESTA ÉS LA VOSTRA CLASSE PER AQUEST CURS!!!!

BENVINGUTS A TOTS AL NOU CURS, US ESTIC ESPERANT AMB MOLTES GANES DE FER COSES NOVES I PASSAR-HO MOLT BÉ!!!!! 

FINS DEMÀ. UN PETONET MOLT GROS, NEUS